EmailTwitterFacebookLinkedIn

Onze diensten

Administratiekantoor Meierijstad heeft een totaalpakket aan dienstverlening. Van het periodiek bijwerken van uw boekhouding en het doen van de aangifte omzetbelasting tot aan het opleveren van de jaarcijfers en het indienen van de aangifte inkomstenbelasting. Wanneer u personeel in dienst heeft kunnen wij ook de salarisadministratie voor u verzorgen.

Kortom een compleet scala aan dienstverlening voor een zeer betaalbare prijs.

Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening. Neem gerust contact op als u nog vragen hebt of een specifieke opdracht die hieronder niet genoemd staat.

Alles in één ondernemerspakket

Al vanaf € 93,00 per maand uw hele administratie verzorgd.

Met ons alles in één pakket verzorgen wij voor u de boekhouding, de aangifte omzetbelasting, de aangifte inkomstenbelasting (incl. IB aangifte voor uw fiscale partner) en ontvangt u van ons uw jaarcijfers. Dit alles tegen een vooraf vastgesteld vast maandbedrag. Al onze output wordt ook op uw klantportaal geplaatst waar u toegang tot krijgt en waar u dus te allen tijde de stukken kunt raadplegen. 

Uw inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften levert u digitaal aan. Zo kunnen we op een snelle en eenvoudige manier alle stukken overhalen zonder dat er allerlei fysieke ordners aan te pas komen.

Uw facturen en bonnen kunt u op verschillende manieren aanleveren. Per factuur of bon kan worden bepaald op welke manier deze aangeleverd wordt:

  • Via een App met de smartphone waarmee een foto van de bon gemaakt wordt. (makkelijk voor bijvoorbeeld tankbonnetjes onderweg)
  • Via mail waarbij de factuur doorgestuurd wordt naar het mailadres wat aan de administratie is gekoppeld (makkelijk voor de facturen die per mail ontvangen worden)
  • Via een portal op de computer waarmee je de facturen vanaf je computer kunt uploaden (makkelijk als er meerdere facturen of bonnen in een map op de computer staan).

Wilt u toch nog alles op papier aanleveren. Ook dat is nog steeds mogelijk bij ons, al rekenen wij hier wel een toeslag voor.

  

Salarisadministratie

Of het gaat om het verlonen van 1 medewerker of het verlonen van 50+ medewerkers. uw salarisadministratie is bij ons in goede handen.

Dit alles voor een prijs van: € 66,00 per medewerker per jaar  (+ € 198,00 per werkgever per jaar). Daarnaast kunnen wij ook de loonmutaties doormelden aan uw pensioenverzekeraar of een andere externe instantie wanneer dat nodig is.

 

 


 

Belastingaangifte voor ondernemer en particulier

Wij kunnen de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor u indienen. Ook kunt u bij ons terecht voor een aanvraag of wijziging van de zorgtoeslag of huurtoeslag. Ook als particulier verzorgen wij graag voor u de aangifte IB, de aanvraag of wijziging in de zorgtoeslag of huurtoeslag of kunnen wij voor u de btw op de aanschaf van zonnepanelen voor u terug vragen.

 

 Free lance werkzaamheden

Een freelance klus voor één dag of voor langere tijd iemand nodig, voor enkele uren tot enkele dagen per week, op gebied van salarisadministratie of financiële administratie.  neem contact met ons op.