EmailTwitterFacebookLinkedIn

Over ons

De organisatie


Administratiekantoor Meierijstad is een kleinschalig administratiekantoor wat zich met name richt op de ZZP-er en kleine MKB-er in de gemeente Meierijstad en naburige gemeentes.  Voor zowel de boekhouding, belastingaangiftes als de salarisadministratie bent u bij ons aan het goede adres.

Wij werken veelal vanuit onze kantoorruimte aan huis en daar waar nodig maken wij gebruik van flexibele kantoorruimtes die we dan voor een dag(deel) huren.


De mensen


Eigenaar Roel van de Greef is in 2000 afgestudeerd als bedrijfseconoom en heeft vervolgens ruim 15 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.

Vanaf de oprichting in 2016 worden het grootste deel van de werkzaamheden door Roel zelf uitgevoerd, waarbij zijn partner Miranda daar waar nodig ondersteuning geeft.

Bij verdere groei van het kantoor zal er ook personeel aangenomen worden om ten alle tijden optimale service te kunnen blijven verlenen.

Bedrijfsfilosofie


Met onze dienstverlening ontzorgen wij de kleine ondernemer met hun boekhouding, belastingaangiftes en eventueel salarisadministratie zodat de ondernemer meer tijd heeft om te ondernemen.

Dit alles doen wij op basis van vooraf vastgestelde prijzen zodat u weet waar u aan toe bent. Wij houden onze prijzen uiterst scherp en zeer concurrerend omdat wij geen groot kantoorpand en overhead personeel hebben.

Wij werken op een moderne manier, waarbij we een hoge mate van digitalisering nastreven en waarbij repeterende handelingen zo veel mogelijk geautomatiseerd worden. Met als belangrijkste doelen hierbij kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening, beter inzicht voor onze klanten en een efficiënte manier van werken. Wij werken met een digitaal klantportaal waarop u de door ons aangeleverde stukken, zoals de jaarcijfers en de belastingaangiftes ook later nog terug kunt vinden.

Ondanks de digitalisering en automatisering willen wij zeker niet het persoonlijk contact met onze klanten verliezen en u kunt ons daarom nog gewoon bellen, mailen of een afspraak maken.


Contact


Administratiekantoor Meierijstad
Kapelaan Woestenburgstraat 7
5482KT  Schijndel

telefoon: 073-6892464 of 06-28206274
e-mail: info@administratiekantoor-meierijstad.nl

BTW nr.: NL001746623B92
BECON nr.: 669982

IBAN nummer: NL34 KNAB  0255 3253 12
KvK: 66119456

foto: Roel van de Greef